Professionele projectstoffering binnen elke sector

Projectstoffering is letterlijk maatwerk. De aankleding van een kantoorgebouw, school, zorginstelling, winkelpand of horecagelegenheid vraagt in elke situatie om een passend podium. Heijkoop is specialist op het gebied van vloeren en stofferingen binnen elke sector. Samen met onze partners leggen we een basis voor jarenlang werkplezier. Ontdek de vele mogelijkheden en informeer vrijblijvend naar de diensten en producten van Heijkoop Projectstoffering & Kantoorinrichting.

Volop keuze aan vloeren van topkwaliteit

Tapijt, tapijttegels, linoleum pvc en rubbervloerbedekking; onze specialisten voelen zich op elk terrein thuis en zijn bekend met alle verschillende vloermaterialen. Heijkoop is bovendien een voorloper op het gebied van pvc-vloeren. Als leverancier van het eerste uur hebben wij een ruime ervaring met dit vloertype opgebouwd. Onze vloerencollectie is veelomvattend en biedt een ruime keuze uit materialen, kleuren en formaten. De vloeroplossingen van toonaangevende producenten zijn geschikt voor elk project – modern, klassiek en functioneel. Heeft u een beperkt budget voor projectstoffering of bent u op zoek naar een vloer als echte blikvanger binnen uw interieur? Heijkoop biedt een passende oplossing voor elke vloerwens.

Projectstoffering: een inrichting die bij u past

Het vinden van de juiste vloer is een belangrijk proces. Elke werkomgeving heeft zo z’n eigen uitdagingen. Een vloer is sfeerbepalend in een ruimte en vervult daarnaast verschillende praktische functies, die werken in een comfortabele omgeving ondersteunen. Denk aan geluidsdemping in een druk kantoor en veiligheid in een bedrijfshal. Binnen de vloercollectie van Heijkoop vindt u altijd een vloer die past bij uw wensen. Van schoonloopzone tot directiekamer, van trappenhuis tot personeelsverblijf; wij zorgen ervoor dat elk project efficiënt verloopt. Of we nu samen met een aannemer aan uw nieuw- of verbouw werken of een onafhankelijk turn-key-project uitvoeren; op de projectstoffering van Heijkoop kunt u vertrouwen.

Hét adres voor ondernemend Noord-Holland

Heijkoop verricht projectstoffering voor diverse zorginstellingen, scholengemeenschappen en bepalende regionale en landelijke bedrijven. Elke klus, van vrijblijvend advies en het opstellen van een offerte tot de levering, plaatsing en het onderhoud van een complete vloer of kantoorinrichting geniet onze volle aandacht en betrokkenheid. Of het nu een bescheiden, losse opdracht is of een uitdagend project waarin u kiest voor onze totaalaanpak op het gebied van kantoorinrichting; u kunt in elke situatie rekenen op de betrouwbare kennis en kunde van Heijkoop.

Vind een passend antwoord op al uw wensen voor comfortabel werken.

Bent u op zoek naar inrichtingsadvies?

‌‌We denken graag met u mee. Samen werken we aan uw zakelijke succes en werkplezier.
‌Neem contact op met Heijkoop voor een vrijblijvende offerte op maat!

Offerte aanvragen

Heldere, eerlijke offertes

Sociaal en betrokken contact

Totaaloplossingen

Eén aanspreekpunt

Gericht advies

Ruime ervaring

Meubelen en producten van A-kwaliteit

Uitgebreide nazorg

Dé betrokken specialist voor uw complete en duurzame woon- en werkomgeving. 
‌Heijkoop Projectstoffering & Kantoorinrichting: voor een interieur dat werkt.
Linieweg 15 | 1783 BA Den Helder
‌0223 - 66 00 20 | info@heijkoopprojectstoffering.nl