Heijkoop Projectstoffering & Kantoorinrichting: thuis in werk

Gedegen advies en optimale projectbegeleiding. Van vloeradvies tot oplevering, bij Heijkoop is uw project in handen van één aanspreekpunt. Voor overzichtelijk, betrokken en soepel samenwerken. De hoogste kwaliteit, gericht advies, een flexibele aanpak en persoonlijke service zijn kenmerkend voor ons bedrijf.

Meedenken in topkwaliteit

Als specialist op het gebied van projectstoffering en -inrichting denken we graag met u mee en bieden we volledige ondersteuning bij elk project; van 2 m² tot 2.000m². Net als Heijkoop hebben ook onze vaste partners op het gebied van installatie, plaatsing en service kwaliteit en betrokkenheid als belangrijkste uitgangspunten. Door deze sterke samenwerkingen kunnen we snel schakelen en beschikken we over een uitgebreid werkgebied. Van een complete inrichting van scholen, stoffering van woningen en kantoren en betrokken advies voor ergonomisch werken op kantoor; Heijkoop maakt wonen en werken leuker en comfortabeler.

EXclusieve samenwerkingen

De diverse leveranciers van kantoormeubelen, kantooraccessoires en vloerproducten van Heijkoop en de exclusieve samenwerkingen met inrichtingsspecialisten garanderen een ruime keuze in materialen, kleuren, stijlen en producten. Bovendien tegen een buitengewoon concurrerende prijs-/kwaliteitverhouding. Heijkoop is onder meer trotse partner van fabrikanten als Sedus, Stoll, Palmberg, Interstuhl, Dauphin, Brunner, Forbo, Gerflor, IVC, Tarkett (Desso), Objectflor en méér!

Vind een passend antwoord op al uw wensen voor comfortabel werken.

Bent u op zoek naar inrichtingsadvies?

‌We denken graag met u mee. Samen werken we aan uw zakelijke succes en werkplezier. 
‌Neem contact op met Heijkoop voor een vrijblijvende offerte op maat!

Offerte aanvragen

Heldere, eerlijke offertes

Sociaal en betrokken contact

Totaaloplossingen

Eén aanspreekpunt

Gericht advies

Ruime ervaring

Meubelen en producten van A-kwaliteit

Uitgebreide nazorg

Dé betrokken specialist voor uw complete en duurzame woon- en werkomgeving. 
‌Heijkoop Projectstoffering & Kantoorinrichting: voor een interieur dat werkt.
Linieweg 15 | 1783 BA Den Helder
‌0223 - 66 00 20 | info@heijkoopprojectstoffering.nl