Ergonomie voor efficiënt en comfortabel werken

Werkplezier begint met een comfortabele werkplek. Daarom speelt binnen onze kantoorinrichtingen ergonomie een nadrukkelijke hoofdrol. Net als u hebben wij het beste voor met uw mensen. Een verantwoorde werkomgeving mag hierin niet ontbreken. Niet alleen stelt u zo de gezondheid van uw medewerkers voorop, ook vergroot ergonomisch werken de werkefficiëntie en het werkplezier. Heijkoop is specialist in ergonomische oplossingen. Bent u benieuwd wat wij voor uw werkplek kunnen betekenen? Informeer dan vrijblijvend naar de mogelijkheden of vraag een gratis proefplaatsing van een bureaustoel aan.

Werken in een verantwoorde werkomgeving

Als expert op het gebied van kantoorinrichting heeft Heijkoop dagelijks met ergonomie te maken. Maar hoe gaan we daar in de praktijk mee om? Voor Heijkoop is ergonomisch werken méér dan een bedrijfsvisie. En dit delen we graag met u en uw medewerkers. Wat is het belang van een ergonomische werkplek? Wat zijn de voordelen van een verantwoorde werkomgeving en wat is uw verantwoording als werkgever? Stuk voor stuk vragen waar Heijkoop een passend antwoord op geeft én professionele oplossingen voor biedt.

Ergonomie in de praktijk; begeleiding van A tot Z

Alle kantoormeubelen en kantooraccessoires uit onze ruime collectie voldoen aan de hoogste eisen op het gebied van ergonomie. De uitgebreide collecties, onder meer bestaande uit bureaustoelen, bureaus en andere noodzakelijke kantoormeubelen, voorzien u en uw medewerkers in vrijwel elke behoefte. Een verantwoorde inrichting is de eerste stap op weg naar een gezonde werkomgeving. Worden stoelen en meubelen in de praktijk op de juiste wijze gebruikt? Op basis van onze kennis en ervaring helpen we u niet alleen bij het vinden van de juiste kantoormeubelen en een passende inrichting, ook geven we u gericht advies over hoe u de nieuwe werkomgeving het beste kunt benutten.

Ergonomisch werken 
‌begint bij Heijkoop

Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen op het gebied van ergonomie? Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie of vraag een gratis proefplaatsing aan. Naast het leveren van de bureaustoel kunnen we u ook adviseren over de beste zithouding, zodat u elke dag comfortabel achter uw bureau plaatsneemt. De volgende stap is uw werkplek helemaal in balans brengen met handige en vooral nuttige ergonomische accessoires als monitorarmen en ergonomische verlichting. Uiteraard kunnen wij u ook hierin voorzien van uitstekende producten voor comfortabel en bewust ergonomisch werken. Heijkoop, thuis in werk.

Vind een passend antwoord op al uw wensen voor comfortabel werken.

Bent u op zoek naar inrichtingsadvies?

‌We denken graag met u mee. Samen werken we aan uw zakelijke succes en werkplezier. 
‌Neem contact op met Heijkoop voor een vrijblijvende offerte op maat!

Offerte aanvragen

Heldere, eerlijke offertes

Sociaal en betrokken contact

Totaaloplossingen

Eén aanspreekpunt

Gericht advies

Ruime ervaring

Meubelen en producten van A-kwaliteit

Uitgebreide nazorg

Dé betrokken specialist voor uw complete en duurzame woon- en werkomgeving. 
‌Heijkoop Projectstoffering & Kantoorinrichting: voor een interieur dat werkt.
Linieweg 15 | 1783 BA Den Helder
‌0223 - 66 00 20 | info@heijkoopprojectstoffering.nl