De kantoorinrichting die uw bedrijf verder helpt

De wereld verandert. Net als de manier waarop we werken. Die veranderingen vragen om een kantooromgeving en kantoorinrichting die voldoen aan de behoeften en eisen van het nieuwe werken. Automatisering, wisselende werktijden, flexwerken; de tijd van negen-tot-vijf ligt achter ons. Tegenwoordig willen we altijd en overal beschikbaar zijn en kunnen werken. En het liefst op een verantwoorde, duurzame en vooral prettige manier. Heijkoop heeft het werken op kantoor en de voordelen van de moderne technologie uitgewerkt tot interessante, uitdagende concepten. Het werken opnieuw uitgevonden, welkom in uw thuiskantoor.

Een duurzaam, verantwoord en veelzijdig interieur

Een goede kantoorinrichting begint met verantwoorde producten en een veelzijdig interieur, waarin duurzaam en gezond werken dag in, dag uit ondersteund wordt. De mens is van nature niet gemaakt om acht uur lang te zitten. Juist daarom is de keuze voor het juiste kantoorinterieur belangrijk om (gezondheids-)klachten te voorkomen. De ergonomische bureaustoelen, slimme bureaus, sfeervolle verlichting en andere kantoorproducten van Heijkoop versterken een efficiënte werkomgeving en vergroten functionaliteit en creativiteit binnen uw bedrijf. We werken uitsluitend met toonaangevende fabrikanten, die wereldwijd bewezen succesvolle kantooroplossingen bieden. Voor een interieur waar u energie van krijgt.

Een kantoorinrichting die inspireert en motiveert

Voor het ontwikkelen van de kantooromgeving die bij u en uw organisatie past, vinden wij het belangrijk uw organisatie te leren kennen. Hiervoor maken wij gebruik van het integrale inrichtingsconcept Place 2.5. Binnen dit concept zijn uw organisatie en werkprocessen de uitgangspunten voor het creëren van de kantoorinrichting die uw bedrijf versterkt. Samen met u en uw medewerkers brengen we wensen, verwachtingen en doelstellingen in kaart en stellen we een kantoorontwerp op dat past binnen uw budget. Deze grondige inventarisatie en betrokken aanpak vormen een bewuste basis voor het nieuwe kantoor van uw bedrijf. Het eindresultaat is een kantoor waarin uw mensen zich thuis voelen. Een inspirerende, motiverende werkomgeving, waarin welzijn, creativiteit en productiviteit leiden tot topprestaties. Elke dag opnieuw.

Eén adres voor een functioneel kantoorontwerp

Het dienstenaanbod van Heijkoop omvat alle essentiële kennis en producten voor een complete kantoorinrichting. De samenstelling van het leveringsprogramma en dienstenpakket is bewust zo breed mogelijk, zodat wij kantoren – in élke vorm - van binnen en buiten van een mooie, functionele inrichting kunnen voorzien. Producten van hoge kwaliteit met een specifiek doel versterken elkaar voor een optimale werkbeleving. Naast het inrichten van kantoren, kunt u bij Heijkoop tevens terecht voor sfeerbepalende accessoires als stoffering, gordijnen, zonweringen en verlichting.

Vind een passend antwoord op al uw wensen voor comfortabel werken.

Bent u op zoek naar inrichtingsadvies?

‌‌We denken graag met u mee. Samen werken we aan uw zakelijke succes en werkplezier.
‌Neem contact op met Heijkoop voor een vrijblijvende offerte op maat!

Offerte aanvragen

Heldere, eerlijke offertes

Sociaal en betrokken contact

Totaaloplossingen

Eén aanspreekpunt

Gericht advies

Ruime ervaring

Meubelen en producten van A-kwaliteit

Uitgebreide nazorg

Dé betrokken specialist voor uw complete en duurzame woon- en werkomgeving. 
‌Heijkoop Projectstoffering & Kantoorinrichting: voor een interieur dat werkt.
Linieweg 15 | 1783 BA Den Helder
‌0223 - 66 00 20 | info@heijkoopprojectstoffering.nl