Projectstoffering

Voor tal van toepassingen verzorgen wij ook complete vloerbedekkingen in harde en zachte materialen voor kantoren, retailobjecten en de business-, onderwijs- en zorgsector.

Elke opdracht, van vrijblijvend advies of offerte tot en met levering en uitvoering zal onze volle aandacht krijgen. Of het nu gaat om een bescheiden, afzonderlijke opdracht, een project in combinatie met onze andere vloerwerkzaamheden, dan wel om een totaalproject samen met onze meubel leveranciers, u kunt verzekerd zijn van onze zorg.

Onze collectie vloerbedekkingen is veelomvattend: van een complete collectie zachte vloerbedekkingen voor een budgetbeperkt object tot en met de collectie van toonaangevende producenten voor de meest trendy business projecten. Uitgaande van uw wensen werken wij professioneel en gedegen aan een maximaal resultaat. PVC stroken, linoleum, tapijt, rubber of laminaat, alle materialen verwerken wij volgens opdracht – van u, uw adviseur of uw architect.

Van schoonloopzone tot directiekamer, van trappenhuis tot personeelsverblijf, van studio tot laboratorium, elke opdracht wordt efficiënt uitgevoerd. En altijd passend in de bouwplanning van de aannemer of als onafhankelijk turn-key project, waarbij wij samen met de opdrachtgever de regie voeren.

Created by Mirdane